Hem / Pelsbiller / Pelsbillerprodukter

Bli kvitt pelsbiller

Her finner du pelsbillefeller, rødseder og andre produkter som avgir lukt som skadedyrene ikke liker. Hos oss får du alltid rask levering med Postnord Varebrev, samt enkel og sikker betaling med Klarna.

Populær akkurat nå

-25%
Opprinnelig pris var: 199 kr.Nåværende pris er: 149 kr.
-28%
Opprinnelig pris var: 179 kr.Nåværende pris er: 129 kr.
-5%
Opprinnelig pris var: 199 kr.Nåværende pris er: 189 kr.

Viser alle 25 resultater

-25%
Populær
Opprinnelig pris var: 267 kr.Nåværende pris er: 199 kr.
Populær
-28%
Opprinnelig pris var: 179 kr.Nåværende pris er: 129 kr.
-16%
Opprinnelig pris var: 189 kr.Nåværende pris er: 159 kr.
-5%
Opprinnelig pris var: 199 kr.Nåværende pris er: 189 kr.
-22%
Verdipakke
Opprinnelig pris var: 535 kr.Nåværende pris er: 419 kr.
-25%
Opprinnelig pris var: 199 kr.Nåværende pris er: 149 kr.
-12%
Verdipakke
Opprinnelig pris var: 339 kr.Nåværende pris er: 299 kr.
-23%
Opprinnelig pris var: 129 kr.Nåværende pris er: 99 kr.
-19%
Opprinnelig pris var: 519 kr.Nåværende pris er: 419 kr.
-23%
Opprinnelig pris var: 129 kr.Nåværende pris er: 99 kr.
-31%
New
Opprinnelig pris var: 597 kr.Nåværende pris er: 409 kr.
-22%
Verdipakke
Opprinnelig pris var: 509 kr.Nåværende pris er: 399 kr.
-16%
Opprinnelig pris var: 477 kr.Nåværende pris er: 399 kr.
-33%
Opprinnelig pris var: 358 kr.Nåværende pris er: 239 kr.

Hurtigguide: Bli kvitt pelsbiller

Den beste måten å bli kvitt pelsbiller på, er å holde omgivelsene rene, bruke rødseder og sette ut spesielle feller. Vi selger en rekke ulike produkter med rødseder og effektive feller som fanger pelsbillene.

Bekjemp pelsbiller med:

Feller til pelsbiller: Feller til pelsbiller fanger også for eksempel møll. Noen ganger kan det være vanskelig å se forskjell på om det er møll eller pelsbiller som har kommet inn i huset. Men siden både rødseder og disse fellene er effektive mot begge disse insektene, skjer bekjempelsen på samme måte. Fellene frigjør feromoner som tiltrekker seg hannene, som fanges i fellen og dør. Dermed kan de ikke formere seg. Ved å kvitte seg med hannene, vil bestanden minke.

Produkter med rødseder: Rødseder avgir en duft som møll, sølvkre og pelsbiller ikke liker. Bruk for eksempel rødsederolje i vinduskarmen, slik at pelsbillene ikke kan komme inn i huset, legg duftblokker i skapet eller heng opp poser med flis fra rødseder.

Lavendelpose: I likhet med hvordan rødseder avskrekker pelsbiller og andre lignende insekter, har også lavendel en lignende funksjon. Heng for eksempel en pose med lavendel i skapet for å holde pelsbiller borte.

Forebygg problemet:

Hvis du ofte har problemer med pelsbiller, bør du først se på forebyggende tiltak for å redusere antall insekter som tar seg inn i huset. I tillegg til å avskrekke med rødseder og fange hanner med pelsbillefeller, kan følgende tiltak gjøres:

Oppbevar ting i nett og poser: Oppbevar klær du liker ekstra godt i spesielle klesposer som beskytter mot insekter. Dette gjelder ikke minst pelsklær, ettersom pelsbiller har fått navnet sitt fra at de ofte blir funnet på pelsklær.

Rengjør: Fjern alt organisk materiale som pelsbiller lever av, og hold skapene lukket. Ved å rengjøre, vil du også kunne bekjempe pelsbillene raskere, og på et tidlig stadium.

Vask på 60 grader: Hvis du ser tegn til angrep – vanligvis gjennom små hull i tekstiler – skal du vaske alt på minst 60 grader. Hvis plagget har hengt i et skap, bør alle plaggene i skapet vaskes – det er svært vanskelig å finne egg, larver og pelsbiller på klærne.

Bruk feller før sesongen starter: Å sette ut feller allerede på forsommeren, før sesongen starter, er en effektiv måte å bekjempe pelsbiller på. De første hannene som kommer inn i huset, fanges i fellene. Dermed skjer det ingen reproduksjon. Altfor mange kjøper feller og setter dem ut først når problemet allerede har oppstått.