Hem / Edderkopper / Edderkopperprodukter

Bli kvitt edderkopper

Hos oss får du alltid rask levering med Postnord Varebrev, samt enkel og sikker betaling med Klarna.

Populær akkurat nå

-10%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 89 kr.
-5%
Opprinnelig pris var: 199 kr.Nåværende pris er: 189 kr.

Viser alle 9 resultater

-10%
Opprinnelig pris var: 99 kr.Nåværende pris er: 89 kr.
-16%
Opprinnelig pris var: 189 kr.Nåværende pris er: 159 kr.
-17%
Opprinnelig pris var: 349 kr.Nåværende pris er: 289 kr.
-23%
Opprinnelig pris var: 129 kr.Nåværende pris er: 99 kr.

Hurtigguide: Bli kvitt edderkopper

Selv om norske edderkopper ikke er farlige, kan de være veldig ubehagelige. Her finner du produktene våre som hjelper deg med å bekjempe edderkopper og holde dem unna hjemmet ditt.

Bekjemp edderkopper med:

  • Edderkoppskremmer: En edderkoppskremmer kobles til en stikkontakt. Deretter vil den gi fra seg en lyd som mennesker ikke kan høre, men som skremmer bort edderkoppen. Skal utelukkende brukes innendørs, og fungerer best på åpne overflater.
  • Insektsspray: Insektsspray kan bruker direkte på edderkoppene for å drepe dem. Kan også brukes på steder hvor edderkoppene pleier å befinne seg for å holde dem unna.
  • Rødseder: Rødseder avgir en lukt som møll, pelsbiller, edderkopper, og andre småkryp ikke liker. Rødseder finnes både som flytende, konsentrert olje og som treprodukter i form av kuler, klosser, flis, m.m.
  • Limfeller: Limfeller kan brukes mot flere ulike insekter og andre småkryp. Fellen består av en limremse som legges på gulvet eller henges fra taket. Limet gjør at insektene festes og ikke kommer seg løs. Limfeller finnes i forskjellige størrelser, og skal aldri brukes hvis man har kjæledyr som kan komme i kontakt med fellene.

Forebygg edderkopproblemer:

Det er som regel vanskeligere å forebygge problemer med insekter og småkryp enn med smågnagere. Dette er fordi disse krypene kan komme inn i huset via planter eller frukt, i tillegg til at de kommer gjennom ekstremt små sprekker. Men det finnes en del forebyggende tiltak som kan iverksettes.

  • Tett sprekker: Å finne ut hvilke vegger edderkoppene kommer inn gjennom, er ikke lett. De er så små at det holder med en bitteliten sprekk. Men ved å tette sprekker, reduserer man risikoen for at edderkoppene kommer seg inn. Dessuten holder det også andre dyr ute, som for eksempel rotter og mus.
  • Fjern andre småkryp og insekter: Edderkopper lever først og fremst av andre småkryp og insekter, og søker seg derfor til steder hvor disse kan fanges. Hvis du har problemer med edderkopper, er det stor sannsynlighet for at du også har problemer med andre småkryp og insekter. Den beste måten å fjerne edderkopper på, er altså å holde det rent og få bort andre småkryp og insekter.
  • Slukk utelysene: Det er koselig og trivelig med et dempet utelys på balkongen. Men belysningen trekker til seg insekter – som trekker til seg edderkopper. Ved å slukke utelysene kan man altså bli kvitt edderkopper som oppsøker disse insektene.