Hem / Mygg / Myggprodukter

Bli kvitt mygg

En insektfanger er et godt verktøy ved myggproblemer. Her finner du myggfeller, midler og avskrekkende produkter som avgir lukter som myggen ikke liker. Hos oss får du alltid rask levering med Postnord Varebrev, samt enkel og sikker betaling med Klarna.

Populær akkurat nå

-16%

Viser alle 20 resultater

-10%
-10%
-20%
-16%
-14%
-17%
-13%

Hurtigguide: Bli kvitt mygg

Bli kvitt myggen med effektive myggfeller og myggmiddel som holder myggen borte. I butikken vår finner du produkter som både beskytter mot mygg (myggnetting) og minimerer forekomsten av mygg.

Bekjemp mygg med:

For å bekjempe mygg, kreves det myggfeller eller mygglamper. Dette er fordi disse produktene dreper myggen. Men det finnes også produkter som skaper myggfrie soner. Glem heller aldri å ha et myggmiddel hjemme.

Myggfelle: Den beste måten å bli kvitt mygg på et større område på, er ved å bruke en myggfelle. Dette er maskiner som ved hjelp av gass avgir en lukt som myggen blir tiltrukket av, hvoretter den suges inn og dør. En slik kan fange tusenvis av mygg og er effektiv på store boligtomter.

Mygglampe/insektsdreper: Denne har en lignende funksjon som myggfellen ved at den tiltrekker seg mygg og dreper dem. Mygglampen dekker imidlertid et mye mindre område. En fordel er at den også kan brukes som hagebelysning.

Thermacell: Thermacell er et merke som produserer ulike produkter som skaper mindre «myggfrie soner». Gir en myggbeskyttelse på ca. 20 kvadratmeter ved å avgi en duft som myggen ikke liker. Har fått veldig gode anmeldelser.

Myggmiddel: Et must for deg som vil være ute der det finnes mygg. Velg mellom roll-on, servietter, stift og spray. Alle typene gir det samme resultatet, og velges utelukkende ut ifra hvordan myggmiddelet påføres.

Forebygg myggproblemer:

Sett ut myggfellen i tide: Sett ut myggfellen allerede til våren, før problemene med mygg og knott oppstår. Da vil den kunne holde bestanden nede på et tidlig tidspunkt.

Myggnetting: Den mest effektive måten å bli kvitt mygg innendørs på, er ved å ha myggnetting foran vinduer og dører. Ikke glem myggnetting over barnevognen og til campingvognen.

Kvitt deg med vann og vannvekster: Myggen trives i skyggefulle og fuktige omgivelser. Dersom det er mulig, er det en fordel å fjerne vannvekster, og å ikke ha stillestående vann i vannpytter eller vannløp i nærheten av huset. Ved å fjerne store trær slippes det inn mer sol inn i hagen. Dette vil også redusere mengden mygg.