Hem / Mus

Bli kvitt mus

Hos oss får du alltid rask levering med smidig og sikker betaling!

Populær akkurat nå

-29%
Värdepaket
-12%
Populær

Viser alle 44 resultater

-20%
Populær
-10%
Populær
-29%
Värdepaket
-19%
-17%
-17%
-28%
-7%
-16%
-25%
-8%
-9%
Värdepaket
-12%
-25%
-20%
Värdepaket

Hurtigguide: Bli kvitt mus

Vi tilbyr flere ulike produkter som er effektive for å bli kvitt mus. Den beste måten å bli kvitt mus på, er imidlertid å kombinere musefeller og museskremmere med forebyggende tiltak. Nedenfor går vi gjennom de viktigste punktene du bør vite om.

Bekjemp musene med:

Musefeller: Velg mellom en klassisk felle eller en elektrisk felle hvor du slipper å ta på musene som sitter fast i fellen. Det finnes også feller for levende fangst. De helt klart mest effektive fellene til utendørsbruk, er imidlertid karbondioksidfellene.

Museskremmer: Elektriske museskremmere kan brukes for å bli kvitt mus på åpne overflater, som for eksempel et kjøkkengulv eller garasjegulv. De avgir en ultralyd som gnagere oppfatter, og som de opplever som ubehagelig. Siden lyden ikke går gjennom vegger eller møbler, må de suppleres med musefeller.

Forebygg problemer med mus:

Med musefeller og museskremmere er det mulig å bekjempe mus som har tatt seg inn i hjemmet. For å forhindre at nye mus kommer inn, bør det imidlertid iverksettes forebyggende tiltak, for eksempel:

  • Tett sprekker: Prøv å finne ut hvor musene kommer seg inn. Dette skjer vanligvis gjennom mindre gliper og hull. En måte å finne ut dette på, er ved å legge ut en tynn stripe med hvitt pulver for å se om musen beveger seg over stripen i løpet av natten. Tett sprekker og hulrom slik at de ikke kommer seg inn igjen.
  • Rydd bort maten: Den største grunnen til at mus er kommer frem om natten, er for å finne mat. Derfor er det viktig å holde kjøkkenbenken ren, holde døren til spiskammeret lukket og ikke la mat stå fremme. Unngå også å mate fugler i nærheten av huset.
  • Musegift: Vi anbefaler generelt ikke musegift, ettersom musene i dette tilfellet ofte dør på skjulte steder og kan råtne der. Innendørs bør man heller bruke musefeller.