Myggmiddel

Hos oss får du alltid rask levering med Postnord Varebrev, samt enkel og sikker betaling med Klarna.

Viser alle 11 resultater

-17%
New
Opprinnelig pris var: 599 kr.Nåværende pris er: 499 kr.
-17%
New
Opprinnelig pris var: 599 kr.Nåværende pris er: 499 kr.
New
New
-17%
Opprinnelig pris var: 599 kr.Nåværende pris er: 499 kr.
-13%
Opprinnelig pris var: 159 kr.Nåværende pris er: 139 kr.

Hurtigguide: Myggmiddel

Må godkjennes av Miljødirektoratet

Alle myggmidler som selges i butikken vår, er godkjent av Miljødirektoratet. Det forekommer imidlertid jevnlig at ulike midler selges på det norske markedet uten denne godkjennelsen. Vår anbefaling er å kun kjøpe kjente merker!

Pass på aldersgrensen!

De fleste myggmidler har en aldersgrense avhengig av innholdet. Noen har en grense på 3 år, mens andre har 12-/13-års grense. De med høy aldersgrense har ofte et høyt innhold av DEET.

Kun ubeskyttet hud

Myggmiddel er ikke ment å brukes til å smøre på hele kroppen. Det skal kun påføres på ubeskyttet hud. Hvis du ønsker å beskytte barna når de leker på stranden, er en t-skjorte eller UV-badetøy et godt alternativ.

Unngå øyne og lepper

Unngå å bruke myggmiddel på eller i nærheten av øyne og lepper. Dette gjelder spesielt for barn, som kan ha lettere for å få i seg produktet ved uhell.

Myggmiddel med eller uten DEET

DEET er den ingrediensen som oftest brukes for å holde myggen borte. De sterkeste produktene har rundt 20 % DEET, for eksempel MyggA Stick. Dette gjør at den har en aldersgrense på 13 år. Andre myggsprayer har derimot en lavere andel DEET, og kan dermed brukes på barn ned til 2 år.