Nordic Red®
Møllringer Rødseder 10-pakning

99 kr

På lager

Nordic Red® | Rødseder Ringer 10-pakning
Nordic Red®
Møllringer Rødseder 10-pakning

99 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

Naturlige rødsederringer som avgir en behagelig duft samtidig som de holder møll, sølvkre, pelsbiller og andre skadedyr unna. Plasser kubene i skap, skuffer og andre kriker for å spre den naturlige ,friske duften.

  • Av 100 % rødsedertre Juniperus virginiana.
  • Duftende i walk-in-garderoben eller klesskapet.
  • Hygienisk beskyttelse mot de fleste skadedyr.

Ofta köpta tillsammans

Nordic Red® | Rødseder Ringer 10-pakning + + Aries® Solvkrefeller 6-pakning + Nordic Red-Cedar Rodsederolje Spray 30 ml
Pris för alla: 796 kr

Du liker kanskje også…

-12%
Verdipakke
-27%
Storpakning
-23%
Populær
Beskrivelse

Slik fungerer de rødesederringer:

Ringer, som kommer i 10-pakninger, er laget av amerikansk rødsedertre som sprer en herlig duft. Duften fra rødseder er veldig velduftende for mennesker og kan derfor brukes på forskjellige steder i huset ditt for å skape et behagelig miljø som dufter godt. Ved hjelp av disse ringene kan du enkelt spre den herlige duften og friske opp for eksempel en walk-in-garderobe eller et klesskap.

Ringene er laget av 100 % rødsedertre fra Juniperus virginiana. Rødseder er et rent naturprodukt, og det er derfor også miljøvennlig. Ved hjelp av disse kleshengerne kan du dermed duftsette hjemmet ditt på en helt naturlig og giftfri måte.

Rødsederringene kan dessuten brukes mange ganger, og du kan bruke dem i mange år. Dette gir deg et holdbart produkt som tar hensyn til miljøet.

Slik gjør du det:

Ringene er veldig praktiske fordi de er ringformede. Du kan dermed henge dem direkte på en kleshenger eller tre dem på en snor, og deretter henge dem i for eksempel garderoben. Du kan også plassere dem i skuffer eller andre kriker og kroker.

Sørg for å ikke plassere kubene direkte mot lyse tekstiler uten å beskytte dem med papir. Den naturlige rødsederoljen kan lage flekker.

Tips: Etter en stund, når ringene begynner å tørke ut, kan lukten deres begynne å avta. Da kan du bruke rødsederolje for å forsterke duften igjen. Hell en eller noen få dråper olje på hver kleshenger. Før du påfører oljen, kan du også gi ringene nytt liv ved å pusse overflatene lett med et fint sandpapir. Dette bidrar til å spre duften enda bedre.