Nordic Red®
Dresshenger rødseder

199 kr

På lager

Benjamin™ Dresshenger rodseder
Nordic Red®
Dresshenger rødseder

199 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Av 100 % rødsedertre Juniperus virginiana.
  • Duftende i walk-in-garderober eller i klesskapet.
  • Hygienisk beskyttelse mot de fleste skadedyr.

Ofta köpta tillsammans

Benjamin™ Dresshenger rodseder +
Pris för båda: 628 kr

Du liker kanskje også…

Populær
-12%
Verdipakke
Populær
Beskrivelse

Dresshenger av rødseder som gir en behagelig og tiltalende duft, samtidig som de holder møll og andre skadedyr borte. Hengeren brukes akkurat som en vanlig henger, og tar dermed ikke opp noen ekstra plass. Ved å bruke rødseder i huset ditt får du en duft som er helt naturlig og miljøvennlig.

Slik fungerer dresshengeren

Dresshengeren er laget av amerikansk rødsedertre som sprer en herlig duft som er veldig tiltalende for oss mennesker. Ved hjelp av hengeren får klærne dine en svak, behagelig duft, samtidig som skadedyr holdes unna klærne. I tillegg bidrar den til å friske opp og spre duft i klesskapet eller walk-in-garderoben din.

Treet i hengeren er laget av 100 % rødsedertre fra Juniperus virginiana. Rødseder er et rent naturprodukt, og det er derfor også miljøvennlig. Ved hjelp av denne hengeren kan du dermed sette en fin duft på både dressen din og klesskapet ditt på en helt naturlig og giftfri måte.

Hengeren kan også gjenbrukes mange ganger, og du vil derfor kunne bruke den i mange år. Dette gir deg et holdbart produkt som tar hensyn til miljøet.

Slik gjør du det

Du bruker hengeren akkurat som en vanlig kleshenger. Du henger ganske enkelt dressen på den og plasserer den i klesskapet eller walk-in-garderoben. Da vil den spre en frisk duft både til klærne dine og til plassen der den befinner seg.