Nordic Red®
Rødseder Kuber 20-pakning

99 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

Naturlige rødsederkuber som avgir en behagelig duft samtidig som de holder møll, sølvkre, pelsbiller og andre skadedyr unna. Plasser kubene i skap, skuffer og andre kriker for å spre den naturlige ,friske duften.

  • Av 100 % rødsedertre Juniperus virginiana.
  • Duftende i walk-in-garderoben eller klesskapet.
  • Hygienisk beskyttelse mot de fleste skadedyr.

Du liker kanskje også…

-27%
Storpakning

Beskrivelse

Slik fungerer de rødesederkuber:

Kuber, som kommer i 10-pakninger, er laget av amerikansk rødsedertre som sprer en herlig duft. Duften fra rødseder er veldig velduftende for mennesker og kan derfor brukes på forskjellige steder i huset ditt for å skape et behagelig miljø som dufter godt. Ved hjelp av disse ringene kan du enkelt spre den herlige duften og friske opp for eksempel en walk-in-garderobe eller et klesskap.

Kubene er laget av 100 % rødsedertre fra Juniperus virginiana. Rødseder er et rent naturprodukt, og det er derfor også miljøvennlig. Ved hjelp av disse kleshengerne kan du dermed duftsette hjemmet ditt på en helt naturlig og giftfri måte.

Rødsederkubene kan dessuten brukes mange ganger, og du kan bruke dem i mange år. Dette gir deg et holdbart produkt som tar hensyn til miljøet.

Slik gjør du det:

Kubene er veldig praktiske fordi de er ringformede. Du kan dermed henge dem direkte på en kleshenger eller tre dem på en snor, og deretter henge dem i for eksempel garderoben. Du kan også plassere dem i skuffer eller andre kriker og kroker.

Sørg for å ikke plassere kubene direkte mot lyse tekstiler uten å beskytte dem med papir. Den naturlige rødsederoljen kan lage flekker.

Tips: Etter en stund, når ringene begynner å tørke ut, kan lukten deres begynne å avta. Da kan du bruke rødsederolje for å forsterke duften igjen. Hell en eller noen få dråper olje på hver kleshenger. Før du påfører oljen, kan du også gi ringene nytt liv ved å pusse overflatene lett med et fint sandpapir. Dette bidrar til å spre duften enda bedre.