Mottlock®
Refill 2-pakning

199 kr

På lager

Mottlock® Refill 2-pakning
Mottlock®
Refill 2-pakning

199 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Denne forpakningen inneholder to refillark til møllfellen Mottlock®. Hvert blad holder i omtrent tre måneder. Forpakningen inneholder altså blad som holder til én felle i et halvt år.
  • Arkene er helt lukt- og giftfrie, noe som gjør at de kan brukes stort sett overalt.
  • 2 stk. refill-/påfyllark til møllfellen eller pelsbillefellen din.

Ofta köpta tillsammans

Mottlock® Refill 2-pakning + Mottlock® Mollfelle
Pris för båda: 398 kr

Du liker kanskje også…

Populær
-28%
Storpakning
-28%
Beskrivelse

Slik fungerer produktet

Refillarkene avgir fermoner som lokker til seg forskjellige typer skadedyr. Det er hannene som lokkes til fellen. Hensikten er ganske enkelt at hunnene skal få færre hanner å pare seg med. Slik reduseres bestanden av insekter som møll, borebiller og pelsbiller i hjemmet. Hvert blad har en klebrig side som plasseres i Mottlock-møllfellen. Skadedyrene blir deretter sittende fast på bladene.

Slik gjør du det

Fellen plasseres på steder hvor man har sett møll eller pelsbiller. Den bør kompletteres med for eksempel rødsedertre som skremmer bort larver. Fellen fungerer nemlig bare på de voksne dyrene ved å forhindre at de forplanter seg. Larvene tar ikke skade av fellen før de blir voksne. Klebeeffekten på hvert blad varer i omtrent 12 uker. Deretter er det på tide på bytte ut arkene. Selv om det ikke ser ut som at det finnes noen skadedyr, kan fellen fungere som et slags kontrollsystem for skap og garderober.

Produktklassifisering: Indikasjons-/monitorfelle.