Benjamin™
Skohorn rødseder

149 kr

Kun 6 på lager

Benjamin™ Skohorn rodseder
Benjamin™
Skohorn rødseder

149 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Et skohorn som sprer en behagelig lukt samtidig som den holder unna ubudne gjester.
  • Ved å bruke rødseder i huset ditt får du en duft som er helt naturlig og miljøvennlig.
  • Praktisk og pent skohorn med langt skaft – bra for både skoene og ryggen!

Ofta köpta tillsammans

Benjamin™ Skohorn rodseder + Nordic Red-Cedar Rodsederolje Spray 30 ml
Pris för båda: 338 kr

Du liker kanskje også…

-16%
Verdipakke
-12%
Verdipakke
-20%
Verdipakke
Beskrivelse

Slik fungerer Benjamin skohorn rødseder

Skohornet er laget av amerikansk rødseder som sprer en herlig duft. Duften fra rødseder er veldig velduftende for mennesker og kan derfor brukes på forskjellige steder i huset ditt for å skape et behagelig miljø som dufter godt. Ved hjelp av dette skohornet kan du enkelt spre en herlig duft og friske opp for eksempel klesskapet eller walk-in-garderoben.

Skohornet er laget av 100 % rødseder (Juniperus virginiana). Rødseder er et rent naturprodukt, og det er derfor også miljøvennlig. Ved hjelp av skohornet kan du altså få en god duft i hjemmet ditt på en helt naturlig og giftfri måte.

Skohornet kan dessuten brukes mange ganger, og du kan bruke det i mange år. Dette gir deg et holdbart produkt som tar hensyn til miljøet.

Slik bruker du Benjamin skohorn rødseder

Du bruker skohornet akkurat som et vanlig skohorn. Oppbevar gjerne skohornet i klesskapet eller walk-in-garderoben, der den kan spre god lukt og beskytte klærne dine mot skadedyr.

Tips: Etter en stund vil treet til kleshengerne tørke ut, og lukten kan avta. Da kan du bruke rødsederolje for å forsterke duften igjen. Hell da helt enkelt noen dråper olje på kleshengeren. Før du påfører oljen på kleshengeren, kan du også bruke sandpapir for å slipe overflaten og gi den en ny glans. Også dette vil bidra til at treverket får tilbake duften.