Victor®
Elektrisk rottefelle

769 kr

Kun 20 på lager

Victor® Elektrisk rottefelle
Victor®
Elektrisk rottefelle

769 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Victor® elektrisk rottefelle er batteridrevet, sikker og enkel i bruk og eliminerer cirka 50 rotter per sett med C-batterier før det er på tide å bytte dem ut. Miljøvennlig, sikker for barn og husdyr og uskadeliggjør gnageren på en rask og human måte. For innendørsbruk.
  • Gnageren elimineres raskt og effektivt av et sterkt elektrisk støt som utløses av intelligent kretsteknologi i fellen. En grønn indikatorlampe blinker grønt i 24 timer for å indikere fangst, og at det er på tide å tømme fellen og laste den med nytt åte. Enkel tømming uten kontakt med byttet.

Ofta köpta tillsammans

Victor® Elektrisk rottefelle + Provoke® Lokkemiddel for mus
Pris för båda: 898 kr

Du liker kanskje også…

-17%
Beskrivelse

Slik fungerer VICTOR elektrisk rottefelle:

VICTOR elektrisk rottefelle er helt giftfri og drives av 4 stk. C-batterier. Den er utrustet med intelligent kretsteknologi som registrerer når en gnager er inne i fellen. Da utløses et elektrisk støt som eliminerer gnageren på noen få sekunder. Etter fangst blinker en grønn indikatorlampe i opptil 24 timer for å indikere at det er på tide å tømme fellen. Rottefellen er utstyrt med en sikkerhetsbryter for enkel og sikker håndtering ved tømming, og den har et design som hindrer byttet i å rømme. Den grønne lampen varsler også om lavt batterinivå.

Slik bruker du VICTOR elektrisk rottefelle:

Pass på at sikkerhetsbryteren er slått av før du håndterer rottefellen. Sett inn 4 stk. C-batterier. Last fellen med et passende åte og sett den på et sted der eliminering av rotter er nødvendig. Slå på strømmen med sikkerhetsbryteren og vent på resultatet. Når den grønne indikatorlampen blinker, er det et bytte i fellen som er uskadeliggjort av et elektrisk støt. Lampen blinker i opptil 24 timer, så sjekk gjerne fellen med jevne mellomrom. Rottefellen tømmes enkelt og hygienisk uten at man behøver verken se eller berøre byttet. Deretter er det bare å tilbakestille fellen og legge inn nytt åte for ny fangst. Fellen er laget for innendørsbruk.