Storpakning
3 stk. Mottlock® Møllfeller

299 kr

På lager

Storpakning | 3 stk. Mottlock® Mollfeller
Storpakning
3 stk. Mottlock® Møllfeller

299 kr

  • Storpakning som inneholder 3 stk. 3-pakning av Mottlock mott- og møllfelle. Varigheten er cirka 8 uker. Storpakningen inneholder dermed nok ark til én felle i hele 1,5 år.
  • Fanger møll, mott, pelsbiller og klesmøll med feromoner. Gift- og luktfrie ark som kan brukes overalt i hjemmet, og som reduserer og forebygger skadedyrene.

Ofta köpta tillsammans

Storpakning | 3 stk. Mottlock® Mollfeller + +
Pris för alla tre: 857 kr

Beskrivelse

Slik fungerer Mottlock® møllfelle:

Feromoner som ligner på dem som utsondres av møllhunner avgis fra fellen, noe som igjen lokker til seg hanner. Hannene kryper inn i fellen for å finne hunnen, men der setter de seg fast i den klebrige overflaten på fellen. Mottlock® møllfelle reduserer dermed møllpopulasjonen hjemme hos deg ved å redusere andelen hanner som hunnene kan forplante seg med. Fellen fungerer på møll, pelsbiller og klesmøll.

Slik bruker du møllfellen:

Plasser den åpnede fellen der det er møll, eller der du mistenker at det er møll. Ikke sett fellen på et sted med trekk. Etter aktivering av fellen virker den i ca. 8 uker ved å tiltrekke seg og fange hanner. Dermed reduserer den møllens forplantningsmuligheter. Ettersom fellen er helt gift- og luktfri, kan den plasseres blant klær og tekstiler. Det er verdt å nevne at Mottlock® møllfelle anbefales av det tyske økologitidsskriftet «Ökotest».

Produktklassifisering: Indikasjons-/monitorfelle.