GreenProtect®
Vepsefelle inkl. 100 ml lokkemiddelvæske

149 kr

På lager

GreenProtect® Vepsefelle inkl. 100 ml lokkemiddelvaske
GreenProtect®
Vepsefelle inkl. 100 ml lokkemiddelvæske

149 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

De fleste kan nok skrive under på at veps er et mindre trivelig sommertegn. Ved hjelp av en vepsefelle fra Green Protect kan du unngå det ubehagelige besøket som den varme årstiden bringer, og i stedet nyte solen. Vepsefellen kommer med lokkemiddel.

  • Gjenbrukbar
  • Veldig effektiv

Ofta köpta tillsammans

GreenProtect® Vepsefelle inkl. 100 ml lokkemiddelvaske +
Pris för båda: 278 kr

Du liker kanskje også…

-8%
-14%
Beskrivelse

Vepsefellen fra Green Protect både ser bra ut og er effektiv på samme tid. Lokkemiddelet som følger med fellen tiltrekker vepsene og sørger for at de holder seg unna områdene hvor de ikke er ønsket. Fellen er spesialdesignet for å fange veps, og takket være gulfargen er den veldig effektiv!

Hvordan virker vepsefellen?

Fellen er designet med en knallgul farge som er veldig attraktiv for veps. I kombinasjon med det medfølgende lokkemiddelet blir det vanskelig for vepsene å motstå fellen. Når de først har blitt fanget i den, er det veldig vanskelig for dem å finne veien ut igjen. På denne måten slipper man å ha dem rundt uteplassen eller andre steder hvor man ønsker fred og ro. Lokkemiddelet er spesielt utviklet for å tiltrekke seg veps – og ikke andre nyttedyr.

Fellen plasseres med fordel på et flatt underlag på et sted som ligger et stykke unna området hvor man ikke ønsker veps. Den kan også henges opp ved behov. Så er det bare å la fellen gjøre jobben, og for deg å nyte et vepsefritt opphold!