Swissinno®
SuperCat Pro Rottefelle

129 kr

På lager

SuperCat Pro Ratfalla produkt
Swissinno®
SuperCat Pro Rottefelle

129 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Rottefellen fungerer til å fange rotter og mus 
  • Utstyrt med et patentert Easy Catch-system
  • Går kun igjen når rotten/musen spiser

Ofta köpta tillsammans

SuperCat Pro Ratfalla produkt + wissinno® Gnagarstopp Stalull 0,5m + Provoke® Lokkemiddel for mus + Swissinno® Supercat™ Bait Syringe 2-pakning
Pris för alla: 416 kr

Du liker kanskje også…

Populær
-28%
Beskrivelse

Slik fungerer Swissinno® SuperCat Pro Rottefelle

Åpne fellen: Trykk ned spaken og fjern det røde beskyttelsesdekselet som sitter rundt åtet (fellen låser seg ikke så lenge beskyttelsesdekselet sitter igjen).

Plasser ut fellen: Plasser rottefellen med den åpne enden mot en vegg.

Tips! Fellen plasseres med fordel sidelengs mot veggen, da rotter og mus helst unngår åpne plasser.

Hvordan fjerne et fanget skadedyr: Hold i rottefellen og trykk samtidig på spaken som er plassert på baksiden av fellen. Det døde dyret løsner enkelt av seg selv og trenger dermed ikke å røres.

Automatisk lukkemekanisme

Rottefellen er en del av en produktserie fra SuperCat og er designet for å eliminere rotter og mus på en mest mulig skånsom og effektiv måte. 

Fellen er lastet med naturlig åte helt fra starten av, noe som gjør det enkelt å plassere den på en hvilken som helst overflate for å tiltrekke seg skadedyr som rotter og mus. Siden fellen er utstyrt med en automatisk lukkemekanisme, hindrer den fellen i å slå ut så lenge dyret ikke gnager på agnet. 

Effektiv og skånsom

Med SuperCat PRO Rottefelle har Swissinno lansert en ny innovasjon i henhold til fremtidige EU-standarder. Produktet oppnår høyeste klassifisering («A») i henhold til «International Human Trapping Standards» (AIHTS).

Med et naturlig åte integrert i fellens beholder er det lett for skadedyrene å raskt venne seg til både lukt og smak. Dyrene blir nysgjerrige og dras mot fellen så lenge den er lastet med mat. 

Det er først når en rotte eller mus er i riktig posisjon at fellen løses ut og dyret fanges. På denne måten trenger du aldri å bekymre deg for at dyrene blir sittende fast og lide i fellen ved en feiltakelse.