Pestis®
Insektfelle 5-pakning

89 kr

10% rabatt ved kjøp av 3->

Det er mange forskjellige typer insekter og småkryp som kan finne veien inn i hjemmet ditt. Edderkopper, sølvkre, kakerlakker og mye mer. Med en insektsfelle fra Pestis® får du en effektiv måte å se og forhindre angrep fra disse uønskede småkrypene på.

Du liker kanskje også…

-16%
Verdipakke

Beskrivelse

Vi har nok alle oppdaget skadedyr i hjemmet vårt på et eller annet tidspunkt, og det er alltid en like ubehagelig overraskelse. Med denne Insektsfellen fra Pestis® får du et forebyggende tiltak mot disse små, krypende gjestene, som er helt luktfritt og giftfritt. I tillegg er de enkle å bruke og krever ingen avanserte installasjoner.

Hvordan fungerer fellen?

Fellen fungerer på en veldig enkel måte. Du plasserer den ganske enkelt der du tror det kan være skadedyr, eller for eksempel under et møbel, og deretter venter du. Fellen er konstruert med en klebende overflate og et lokkemiddel. Det medfølgende lokkemiddelet gjør at insektene trekkes til fellen, hvor de deretter blir fanget i limet. Det blir ikke enklere enn det. På denne måten får du en indikasjon på om du har et insektproblem eller ikke. Ved fangst av enkeltdyr har du sannsynligvis ikke noe problem, men dersom det fanges store mengder insekter, kan det være nødvendig med ytterligere tiltak for å bli kvitt dem.

I tillegg er fellen helt fri for giftstoffer. Dette er en stor fordel, da den skal plasseres i hjemmet ditt, og i din og familiens umiddelbare nærhet. Derfor er det greit å unngå en felle med masse farlige stoffer som potensielt kan spre seg videre i boligen. Bestill fellen din i dag!