MotFågel™
Fuglepigger 5 meter

399 kr

Kun 14 på lager

MotFagel™ Fuglepigger 5 meter
MotFågel™
Fuglepigger 5 meter

399 kr

  • Minimert risiko for skade takket være sløve pinner.
  • Slitesterk og vedlikeholdsfri takket være slitesterke pinner i rustfritt stål og kuldebestandige seksjonsplater i polykarbonat.
  • Fleksibel lengde

Ofta köpta tillsammans

MotFagel™ Fuglepigger 5 meter + Swissinno® Monteringsklemme for Fuglepigger til takrenne
Pris för båda: 498 kr

Du liker kanskje også…

-17%
-16%
Verdipakke
-28%
Beskrivelse

Fuglepigger hindrer fugler i å sette seg på for eksempel hustak, gjerder og vegger. En veldig enkel måte å beskytte seg mot fuglenes griseri, støy osv.

Slik fungerer MotFågel Fuglepigger 5 m

MotFågel fuglepigger består av et antall pinner montert på en brakett som du kan plassere der du ikke ønsker at fuglene skal kunne sitte, for eksempel på et tak, gjerde eller en vegg. Piggene gjør det vanskelig for fuglene å lande akkurat der. Med disse kan du på en veldig enkel måte holde ulike typer fugler som duer, måker og kråker unna bestemte overflater. Piggene skremmer ikke fuglene bort, men hindrer dem bare i å sitte akkurat der.

Slik bruker du MotFågel fuglepigger 5 m

Start med å velge stedet eller stedene du vil beskytte mot fugler. Sett deretter sammen ønsket antall seksjoner for å få nøyaktig den lengden du trenger for å beskytte stedet. For å få den mest optimale beskyttelsen kan du deretter justere piggene med 3waytec™. Fest deretter fuglepiggene til basen ved å skru dem fast. Det er også mulig å bruke et spesielt monteringslim, som du kan kjøpe separat.