MotFågel™
Fuglepigger 2 meter

198 kr

På lager

MotFagel™ Fuglepigger 2 meter
MotFågel™
Fuglepigger 2 meter

198 kr

  • Disse fuglepiggene er en veldig smart løsning og er enkle å feste på ønsket sted.
  • Piggene kan forlenges ved å forankres i hverandre og danne en lengre rad med pigger, noe som kan være nyttig dersom piggene plasseres på taket.

Ofta köpta tillsammans

MotFagel™ Fuglepigger 2 meter + Silverline™ Refleks Fugleskremsel Ugle 2-pakning
Pris för båda: 347 kr

Du liker kanskje også…

-9%
-17%
Beskrivelse

Hvordan fuglepiggene brukes

Disse fuglepiggene kan plasseres praktisk talt hvor som helst langs en ønsket plass. Der piggene er satt opp, kan eventuelle ubudne fugler ikke sette seg ned.

Hvis du ikke ønsker at fugler skal forsøple i hagen din eller søle avføring på eiendommen, er disse fuglepiggene en smart måte å bli kvitt dem på.

Plassering av fuglepiggene

Fuglepiggene kan festes på ethvert sted etter kundenes ønsker. Materialet som brukes til å feste piggene er tilgjengelig i forskjellige design. Man kan velge å bruke både skruer, lim eller fugemasse.

Hvis piggene skal plasseres på taket, er det best å bruke skruer, slik at de sitter godt fast også i røft vær og vind. Piggene settes da på toppen av takmønet, noe som gjør at fugler ikke vil kunne sette seg der.

Disse piggene kan også forlenges ved å forankres i hverandre og danne en lengre rad med pigger. Dette kan være bra når de plasseres på tak, og de kan også festes til gjerder og vegger.