Mjölner™
Rottefelle klasse 1

129 kr

På lager

Mjölner™ Rottefelle klasse 1
Mjölner™
Rottefelle klasse 1

129 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

Mjölner kraftige felle er en skikkelig kraftig felle i plast som er enkel å laste med åte og hygienisk å tømme, da du aldri trenger å ha direkte kontakt med den døde rotten. Materialet er slitesterkt og lett å rengjøre. Med de riktige hjelpemidlene kan du relativt raskt bli kvitt rotteproblemer i eller rundt huset.

Ofta köpta tillsammans

Mjölner™ Rottefelle klasse 1 + Provoke® Lokkemiddel for mus
Pris för båda: 258 kr

Du liker kanskje også…

-28%
-9%
Populär
Beskrivelse

Hvis du har fått rotter inn i huset, ønsker du sannsynligvis å bli kvitt dem så raskt og effektivt som mulig. Hvis du har gjort ditt beste for å forhindre at rottene kommer inn i huset ditt, for eksempel ved å sjekke at de ikke blir lokket inn av mat eller fôr, og at de ikke har noen vei å komme seg inn, men de likevel har klart å finne veien inn, er det flere måter å bekjempe frammarsjen deres på.

Rotter sprer smitte og kan gnage på både isolasjon, vegger og strømledninger, og kan dermed forårsake ødeleggelser som koster store summer å reparere. Du kan teste gift (kan kun brukes av profesjonelle med autorisering), i kombinasjon med såkalte åtestasjoner, eller gode gamle, men likevel effektive feller.

Hvis du plasserer fellen der rottene liker å bevege seg, for eksempel langs en vegg, vil du fort oppdage hvor effektiv denne fellen er. Fellen er også kraftig nok til å raskt og effektivt drepe rotten uten å risikere at den bare blir skadet eller lykkes med å rømme uten at fellen treffer. Vær forberedt på at det noen ganger kan ta tid å bli kvitt alle rotter. Derfor er det forebyggende arbeidet og tettingen av huset minst like viktig som riktig plasserte og effektive feller.