GreenProtect®
Fluefanger til vindu 6-pakning

49 kr

På lager

GreenProtect® Fluefanger til vindu 6-pakning
GreenProtect®
Fluefanger til vindu 6-pakning

49 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Ingen giftstoffer
  • Lett å bruke
  • Varer lenge

Ofta köpta tillsammans

GreenProtect® Fluefanger til vindu 6-pakning + Pestis™ Insektsfanger Klistremerkeark 20 stk
Pris för båda: 168 kr

Du liker kanskje også…

-14%
-28%
Beskrivelse

Å bli kvitt fluer kan være vanskelig, men det finnes måter å motvirke de ubehagelige besøkende som liker å finne veien inn i huset. Ved hjelp av en fluefanger til vindu fra Green Protect får du en effektiv måte å stoppe fluene på, helt uten gift.

Denne effektive fluestopperen er et enkelt og brukervennlig alternativ som også fungerer helt uten giftstoffer som er skadelige for miljøet rundt oss. Fellen utnytter det faktum at fluer gjerne blir dratt til vinduer, og den festes enkelt på plass ved hjelp av limet som sitter på den. Når fellen er satt opp, trekkes fluene til den takket være fargene dens, og når fluene først har slått seg ned, kan de ikke komme seg bort derfra.

En felle per vindu er nok, og den trenger ikke å skiftes ut før den er full, eller når limet ikke lenger klebrer. Dette alternativet er en slitesterk, giftfri og brukervennlig måte å stoppe fluene fra å slå rot i hjemmet ditt! Fluefangere til vinduer fra Green Protect leveres i 6-pakning og er klare til bruk direkte fra pakken.

Bli kvitt flueproblemet i dag, og få et enda finere hjem. Denne fluefellen til vinduer fra Green Protect er som sagt helt giftfri og sprer ikke farlige stoffer i rommet den er i. Det eneste den bruker er et vanlig lim. Bestill i dag!