Aries®
Lavendelposar 2 x 12 g

89 kr

På lager

Aries® | Lavendelposar 2 x 12 g
Aries®
Lavendelposar 2 x 12 g

89 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • En pose inneholder 12 g tørkede lavendelblader. Plasseres i klesskap eller lignende.
  • Lavendelposen lukter godt og er i passende størrelse for å diskré kunne plasseres synlig i hyller eller liggende som pynt.

Ofta köpta tillsammans

Aries® | Lavendelposar 2 x 12 g +
Pris för båda: 518 kr

Du liker kanskje også…

-27%
Storpakning
-12%
Verdipakke
Beskrivelse

Aries® | Lavendelposar 2 x 12 gSlik fungerer lavendelposen

Denne lavendelposen er perfekt som en avskrekkende lukt for eksisterende skadedyr, eller som et forebyggende tiltak. En pose inneholder 2 x 12 g tørkede lavendelblader.

Lavendel inneholder en høy konsentrasjon av kamfer, som holder skadedyr som sølvkre, møll og pelsbiller borte. For å stimulere og frigjøre lavendelduften på nytt, klemmer du helt enkelt på posen for å skille bladene.

Slik plasserer du lavendelposen

Lavendelposen er effektiv for mange formål og har multifunksjonelle egenskaper. Hvis du plasserer linposen i klesskapet, er du garantert å unngå skadedyr – men du er også garantert velduftende tekstiler. Ettersom lavendelen er pakket i et vakkert linmateriale med et dekorativt ytre, kan du også la den stå fremme på soverommet eller henge den på en krok på badet, da posen har en snor på toppen til nettopp dette formålet. Om sommeren, når du har vinduene åpne, kan du med fordel ha flere poser rundt om i huset – lavendel holder også myggen borte.