Swissinno®
SuperCat Pro Musefelle 2 stk.

99 kr

På lager

Swissinno® SuperCat Pro Musefelle 2 stk.
Swissinno®
SuperCat Pro Musefelle 2 stk.

99 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

Den effektive musefellen Pro Supercat gjør at du kan fange mus raskt og enkelt. Den nye, patenterte utløsermekanismen med et enkelt låsesystem forhindrer potensielle feil. Den er spesielt utviklet for å forkorte avlivningsprosessen, noe som gjør at musen dør raskt og slipper å lide.

  • Meget effektiv felle med en kraftig hammerfunksjon som dreper musen raskt

Ofta köpta tillsammans

Swissinno® SuperCat Pro Musefelle 2 stk. + Ersattningsbete Musfalla 6x forpackning + Ultrasonic Mus & Rattskramma Mini 15 kvm produkt + wissinno® Gnagarstopp Stalull 0,5m
Pris för alla: 586 kr

Du liker kanskje også…

-17%
Populær
Beskrivelse

Forhindrer feil ved fangst

Slik fungerer Swissinno® Musefelle Pro Supercat

Pro Supercat fra Swissinno er en avansert musefelle som fanger og dreper mus på en svært effektiv måte. Det innovative designet med det patenterte Easy Catch-systemet hindrer musen i å utløse fellen ved en feiltakelse. I stedet kan fellen kun utløses når musen er i perfekt posisjon. Det betyr at musen dør raskt og slipper å lide. Fellens kraftige lukkemekanisme gjør prosessen svært effektiv. Fellen er utstyrt med et naturlig åte uten farlige kjemikalier.

Slik bruker du Swissinno® Musefelle Pro Supercat

Det er veldig enkelt å bruke denne musefellen.

  • 1. Trykk ned spaken for å fjerne beskyttelsesdekselet fra åtet. Hvis beskyttelsesdekselet ikke fjernes, kan ikke fellen låse seg automatisk.
  • 2. Plasser den riggede fellen mot en vegg. Den åpne enden skal stå sideveis mot veggen.
  • 3. Hold opp fellen og trykk på spaken for å fjerne den døde musen. Du trenger ikke å ta på musen for å fjerne den fra fellen.