Storpakning
3 stk. Aries® Kakerlakkfelle 6-pakning

299 kr

På lager

Storpakning 3 stk. Aries® Kakerlakkfelle 6-pakning
Storpakning
3 stk. Aries® Kakerlakkfelle 6-pakning

299 kr

  • Miljøvennlig og effektiv kakerlakkfelle som ved hjelp av feromoner lokker til seg kakerlakkhannene samt andre krypende insekter, som så setter seg fast på fellens klebrige overflate.
  • Gift- og luktfri. Kan trygt brukes i hjem der det er barn og husdyr. Storpakning med tre stk. forpakninger som inneholder seks feller hver.

Ofta köpta tillsammans

Storpakning 3 stk. Aries® Kakerlakkfelle 6-pakning +
Pris för båda: 428 kr

Du liker kanskje også…

-16%
Verdipakke
Beskrivelse

Slik fungerer kakerlakkfellen Aries®:

Fellen utsondrer feromoner som ligner på duften hunnene avgir, noe som lokker til seg hannene. Dyrene setter seg fast på fellens limoverflate. Dermed reduserer fellen antall dyr, og forhindrer de som er igjen fra å reprodusere seg. Antallet fangede dyr gir en indikasjon på hvor omfattende angrepet er, og gir mulighet til å bekjempe og forebygge angrepet på en giftfri måte.

Slik bruker du kakerlakkfellen Aries®:

Plasser fellene der kakerlakker eller sølvkre befinner seg, eller der du mistenker at de befinner seg. Kakerlakker og sølvkre trives i fuktige, mørke og varme miljøer. Fellen egner seg derfor til å plasseres ved rørledninger, gulvbrønner, toaletter, vasker, kjøleskap, søppeldunker, lister og sprekker. For å bekjempe angrepet, anbefales det å plassere ut tre til fem feller per 10 m². En åpnet felle varer i cirka 12 uker.

For raskere effekt, kan fellen med fordel brukes sammen med rødsederolje og en duftblokk i rødsedertre. Disse avgir en duft som motvirker kakerlakker og sølvkre samt andre dyr og insekter som for eksempel møll, pelsbiller, maur og edderkopper.

Produktklassifisering: Indikasjons-/monitorfelle.