Silverline®
Silhuett Spurvehauk 4 stk.

49 kr

Tomt på lager

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Pakke med fire selvklebende silhuetter med motiv av en spurvehauk. Lett å fjerne og etterlater ingen merker på overflaten.
  • Skremmer vekk småfugler slik at de ikke flyr inn i glassruter. Spurvehauk er en naturlig fiende som fugler vil unngå. En enkel måte å redde livet til småfugler på.

Du liker kanskje også…

-9%
-17%
Beskrivelse

Slik fungerer MotFågel

Dessverre er det veldig vanlig at småfugler flyr inn i vinduer. De forstår ikke at det er en glassflate, og de kan også bli forvirret av refleksjonene i glasset. Disse merkene fra MotFågel har silhuetten av en spurvehauk, og pakken inkluderer fire selvklebende merker som kan settes opp på vinduer og andre glassoverflater. Spurvehauken er en naturlig fiende for de fleste småfugler, og når fuglene ser silhuetten, vil de unngå å fly i dette området. På denne måten kan du redde mange småfugler fra å fly inn i glassvegger – hvor de vil gå en sikker død i møte. Disse silhuettene ligner de som kan kjøpes.

Slik bruker du MotFågel

Merkene festes enkelt på vinduer og andre glassflater. De selvklebende merkene er motstandsdyktige mot vær og vind. De kan enkelt fjernes uten å lage merker på underlaget. Pakken inneholder to små og to store silhuetter som kan plasseres på passende steder.