Silverline®
Mus & Råttfritt™ MR50

449 kr

  • Holder mus og rotter effektivt borte fra hjemmet ditt på en hygienisk og giftfri måte ved hjelp av en unik lydteknologi.
  • Kobles direkte i stikkontakten og fungerer døgnet rundt. Den dekker en åpen overflate på 50 kvm.

Du liker kanskje også…

-16%
Verdipakke
-28%

Beskrivelse

Slik fungerer Silverline Mus & Råttfritt

Mus & Råttfritt sender ut den unike ultralyden A-Guard, som er tilpasset for å skremme bort mus og rotter. Lyden oppleves som forstyrrende for dyrene, og de vil unngå dette området. A-Guard forstyrrer musens og rottenes naturlige måte å oppføre seg og kommunisere på. Dette skaper et uutholdelig miljø for dyrene.

Ultralyden er ikke farlig for mennesker eller kjæledyr som hunder, katter, fugler og fisker, og det kan heller ikke oppstå noen resistens hos skadedyrene. Derimot kan lyden oppleves som forstyrrende for andre gnagere, som for eksempel kaniner, marsvin og hamstre. Derfor bør ikke disse dyrene være i samme rom eller i rom i nærheten av enhetene. Produktet har ingen effekt på annet elektronisk utstyr.

Produktet plasseres i veggkontakten i det rommet du ønsker å beskytte og virker deretter umiddelbart og døgnet rundt. Produktet dekker en åpen overflate opptil 50 kvm. For kompliserte overflater der lydbølgene ikke kan bevege seg fritt, kan det være nødvendig med flere enheter.

Slik bruker du Silverline Mus & Råttfritt

Les nøye igjennom bruksanvisningen før du bruker produktet.

Enhetene er enkle å bruke, og etter tilkobling fungerer de døgnet rundt, hele året. Sett enheten i en stikkontakt i det rommet der mus eller rotter pleier å befinne seg. Siden det er snakk om ultralyd, kan ikke lyden trenge gjennom vegger eller møbler. Derfor bør enheten plasseres så fritt som mulig for å gi best mulig spredning av lydbølgene. Husk også at gardiner og andre tekstiler kan dempe lyden.

Den grønne LED-en indikerer at A-Guard er i drift.

For å oppnå maksimal effekt av produktet kan det med fordel kombineres med elektriske feller eller slagfeller.