Katt & Viltfritt™
KV 300

799 kr

På lager

Katt & Viltfritt™ KV 300
Katt & Viltfritt™
KV 300

799 kr

  • Holder katter og hunder unna hagen din, helt uten bruk av giftstoffer.
  • Batteridrevet og med en innebygd bevegelsessensor som overvåker et område på opptil 12 meter foran inntrengeren. For et større overvåkingsområde kan flere enheter kombineres.

Ofta köpta tillsammans

Katt & Viltfritt™ KV 300 +
Pris för båda: 928 kr

Du liker kanskje også…

-16%
Verdipakke
Beskrivelse

Slik fungerer Katt & Hundfritt

Ved hjelp av varierende lydfrekvenser kan du holde hagen eller en annen ønsket plass fri for inntrengende katter og hunder. De høyfrekvente lydene som sendes ut i den innebygde høyttaleren i [https://www.silverline.se/produkt/katt-hundfritt-200/] er ikke hørbare for mennesker, men skaper et miljø som hunder og katter ikke ønsker å være i. Det varierte lydtrykket skaper stress hos katter og hunder, og de vil umiddelbart søke tilflukt andre steder. Den innebygde bevegelsessensoren registrerer et dyr opptil 12 meter foran enheten. Deretter aktiveres høyttaleren, som avgir en forstyrrende lyd.

Slik bruker du Katt & Hundfritt

Du plasserer en enhet på ønsket sted i hagen eller en annen plass. Ettersom den er batteridrevet, er den klar til bruk umiddelbart. Flere enheter kan kombineres for å skape et større dekningsområde hvis du ønsker det. En enhet kan dekke et område på 200 kvadratmeter, avhengig av terrenget.