GreenProtect®
Epleviklerfelle

109 kr

På lager

GreenProtect® Epleviklerfelle
GreenProtect®
Epleviklerfelle

109 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

Alle har nok på et tidspunkt tatt et saftig rødt eple og funnet store hull i det – ingen hyggelig overraskelse. Ved hjelp av denne epleviklerfellen fra A Green Way beskytter du effektivt frukten din mot dette, og mot eplevikleren som forårsaker det.

  • Problemet avsløres raskt
  • Værbestandig
  • En bærekraftig løsning

Ofta köpta tillsammans

GreenProtect® Epleviklerfelle +
Pris för båda: 238 kr

Du liker kanskje også…

-16%
Verdipakke
Beskrivelse

De velkjente hullene som noen ganger dukker opp i fruktene våre, spesielt epler og pærer, er nok noe mange har opplevd. De forårsakes av et sommerfugllignende dyr kalt epleviklere. Epleviklerne legger eggene sine når frukttrærne blomstrer, egg som så utvikler seg til larver i frukten. Disse larvene graver seg så fra kjernen i frukten og utover – det er da de forårsaker de velkjente hullene.

Forebyggende tiltak er best

Epleviklerfellen bør settes opp som et forebyggende tiltak, og er veldig enkel å montere. Den er svært effektiv og hjelper deg med å unngå å få larver i frukten. I tillegg er den svært værbestandig og tåler å stå ute i all slags vær når den er riktig montert. Fellen har en klebrig overflate som tiltrekker de sommerfugllignende dyrene, og som sørger for at de ikke kommer for å legge egg i blomstene på treet.

I tillegg til å være effektiv og værbestandig, er fellen også helt giftfri. En stor fordel, ettersom den plasseres i umiddelbar nærhet til fruktene som skal spises. Bestill fellen din i dag, og sørg for at frukthøsten din ikke blir ødelagt av skadedyr. Det er en enkel måte å sikre at alt dyrkingsarbeidet ditt ikke blir forgjeves.