Aries®
Bananfluefelle 2-pakning + lokkemiddel

169 kr

På lager

Aries® Bananfluefelle 2-pakning + lokkemiddel
Aries®
Bananfluefelle 2-pakning + lokkemiddel

169 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

Vi har alle sett hvordan gammel frukt har gitt opphav til masse små bananfluer som flyr rundt på kjøkkenet. Og alle vet hvor sterkt de ønsker å unngå det. Ved hjelp av denne bananfluefellen blir du kvitt dem helt naturlig og giftfritt!

Ofta köpta tillsammans

Aries® Bananfluefelle 2-pakning + lokkemiddel + Swissinno® Fruktfluefelle inkludert ate
Pris för båda: 268 kr

Du liker kanskje også…

Beskrivelse

De små bananfluene dukker gjerne opp når en frukt har ligget og råtnet. De kan da være svært vanskelige å bli kvitt, uansett hva du gjør. Men denne bananfluefellen gir en effektiv behandling av problemet og sørger for at du unngår de små, flygende insektene! Dette settet kommer med alt du trenger for å bli kvitt bananfluene: lokkemiddel og 2 stk. feller.

Hvordan fungerer bananfluefellen?

Fellen fungerer på en veldig enkel måte. Du heller ganske enkelt det medfølgende lokkemiddel i bananfellen, som har en trakt på seg. Denne trakten lar så bananfluene komme inn, men ikke ut. Lokkemiddelet tiltrekker seg effektivt de små fluene, og når de først har gått inn i fellen, slipper du å se dem igjen. Du kan med fordel plassere fellen i nærheten av der bananfluene er mest.

Takket være det faktum at denne bananfluefellen er basert utelukkende på naturlige stoffer og er helt giftfri, kan du plassere den i nærheten av mat og andre ting uten bekymring. Å velge feller som disse, som er helt giftfrie, er et bevisst valg som er bra for både nærmiljøet og for naturen generelt. Dette settet inneholder to feller og en flaske med lokkemiddel. Bestill i dag og bli kvitt bananfluene!

Bananfluefellen inneholder:

  • 2 stk. bananfluefeller.
  • 1 flaske lokkemiddel 250 ml.
  • Holder i opptil 47 uker.
  • Ingredienser:
  • Lokkemiddel (uten pesticider)