Om Skadedjursbutiken.se

Om Skadedyrskongen.no

Vi på Skadedyrskongen.no lever med en brennende interesse for å hjelpe kundene våre. Butikken startet i Sverige våren 2017. Vårt store fokus ligger i å kunne tilby mer avanserte produkter, som for eksempel elektriske musefeller, men også velprøvde produkter, som den vanlige, tradisjonelle musefellen.
 
Vårt team jobber nøye med å håndplukke produkter fra kjente og etablerte leverandører, både lokalt og globalt. Ved å ha nære samarbeid med eksperter har vi fått et uvurdelig innsyn og forståelse for hvordan man blir kvitt majoriteten av Nordens vanligste skadedyr.

Historie

Alt begynte sommeren 2016 da en av våre grunnleggere ble lei av sølvkre i hjemmet sitt og bestemte seg for å gjøre noe med det. Han søkte etter løsninger på nettet, og det ble testet en rekke ulike produkter uten særlig hell.
 
Da problemet omsider var under kontroll, innså han at mange i området rundt slet med samme problem. Det ble starten på Skadedjursbutiken.se
 
Det som startet som et opprør mot sølvkre har, etter en tid med mye testing og analysering av hva kundene våre ønsker seg, vokst seg større. Vi dekker nå en majoritet av de skadedyrene vi i Norden har problemer med i hus og hage.
 
Vårt mål er å tilby god informasjon og effektive produkter for å hjelpe kundene våre med å bli kvitt skadedyrene. Vi driver også Skadedyrsexperten.dk i Danmark.

Visjon

Visjonen til Skadedjursbutiken.se er å gjøre din opplevelse med skadedyr både enklere og billigere. Vi ønsker å kunne tilby kundene våre et stort og variert utvalg av skadedyrsprodukter, hvor vi streber etter at du skal få en så kort stressperiode med skadedyrene som mulig.
 
Vår langsiktige visjon med Skadedyrskongen er å bli en ledende aktør i Norden, og å gi kundene våre et bredt utvalg av effektive produkter til en så rimelig pris som mulig.

Miljø og etisk ansvar

Vi bryr oss om miljøet vårt. Derfor har vi et stort fokus på å følge de direktivene som gjelder innenfor EU og Sverige når det gjelder produkter, materialer og fraktløsninger.
 
Vi jobber kontinuerlig for å bli enda bedre, og for å finne løsninger sammen med våre partnere for å kompensere for vår miljøpåvirkning. Vi besøker leverandører og fabrikker vi samarbeider med for å forsikre oss om at arbeidsforhold, lønn m.m. følger lovene og reglene som gjelder.
 
Vi sender produktene våre med klimavennlig emballasje. Mer informasjon om dette finner du på emballasjen som sendes av oss.

CO2-nøytral hjemmeside

CO2-nøytral hjemmeside
Vi deltar også i et initiativ for CO2-nøytrale hjemmesider. Det betyr at CO2-utslippet fra vår hjemmeside nøytraliseres gjennom bl.a. installasjonen av fornybare energikilder (f.eks. vindkraft) og gjennom deltagelese i kontrollerte, CO2-reduserende prosjekter.