Våndfeller

Vånden kan gjøre stor skade i hagen din. Med sine underjordiske ganger kan de ødelegge alt fra gressplener til avlinger. Med en våndfelle har du en effektiv og enkelt måte å fange vånden på, slik at all jobben du har lagt ned i hagen din ikke skal være forgjeves.

Viser alle 9 resultater

-11%
Opprinnelig pris var: 449 kr.Nåværende pris er: 399 kr.
-10%
Opprinnelig pris var: 289 kr.Nåværende pris er: 259 kr.

Har du merket at det har oppstått ganger midt på den fine gressplenen din? Da har du antagelig fått besøk av en vånd. I tillegg til å holde til under gressplenen og i kjøkkenhagen din, kan de også ta seg inn i hus og kjellere. Så hvis du merker at du har fått vånd i hagen, er det en god idé å gjøre noe så fort som mulig. For eksempel å sette opp en våndfelle.

Hvordan fungerer en våndfelle?

En våndfelle er utrolig enkel å bruke, men den er likevel effektiv. Du setter enkelt ut et egnet åte i fellen, og plasserer den der vånden holder til, for eksempel i et blomsterbed. Deretter er det bare å vente og se om vånden tar åtet og blir fanget i fellen. På denne måten slipper du flere ganger under gressplenen din, og du gjør det helt uten gift eller andre kunstige stoffer.

Det er også lurt å tenke forebyggende når det gjelder vånd. Du bør blant annet sørge for at gresset på plenen er kortklipt, og at det ikke ligger noe spiselig på den, som for eksempel fuglefrø. Dessuten kan du plante forskjellige typer vekster vånden ikke liker. Dette kan være en effektiv måte å holde dem borte fra hagen på. I tillegg kan du ha en aktiv våndfelle stående i hagen. Da er du alltid klar til å ta hånd om vånden hvis den plutselig skulle dukke opp.

Vi på Skadedjursbutiken vet hvordan man bekjemper og tar hånd om de fleste typer skadedyr. Uansett om det dreier seg om sølvkre, rotter eller vånd, har vi produktene og kunnskapen for å hjelpe deg med å få bukt med problemene dine. Kontakt oss hvis du har noen spørsmål eller kommentarer!