Weibulls™
Kobberteip mot snegler 5 cm x 6 m

79 kr

Kun 20 på lager

Weibulls™ Kobberteip mot snegler 5 cm x 6 m
Weibulls™
Kobberteip mot snegler 5 cm x 6 m

79 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Beskytter plantene dine mot snegleangrep på en miljøvennlig måte
  • Brukes på for eksempel pallekarmer, potter og andre dyrkingskar utendørs.
  • Ekstra bred teip for å gi best effekt.

Du liker kanskje også…

-28%
-7%
Beskrivelse

Ved hjelp av Weibulls kobberteip kan du beskytte plantene dine ved å lage en barriere som sneglene ikke kommer seg forbi.

Hvordan Weibulls™ kobberteip virker mot snegler

Når sneglens slim kommer i kontakt med teipen, får sneglen et lett elektrisk støt, noe som gjør at den velger å snu seg umiddelbart. På denne måten kan du bruke teipen til å lage en barriere som sneglene ikke kommer forbi. Ved hjelp av teipen kan du beskytte pallekarmer samt potter og andre dyrkingskar mot snegleangrep. Teipen gir langvarig beskyttelse som varer i flere sesonger. En veldig enkel, men effektiv måte å holde de uvelkomne sneglene borte fra plantene og avlingene dine på. Bredden på teipen er nå hele 5 cm, noe som gir enda bedre beskyttelse mot snegler enn tidligere.

Slik bruker du Weibulls™ kobberteip mot snegler

Sørg for å være ute i god tid, og fest teipen før sneglesesongen har startet. På denne måten minimerer du risikoen for å stenge inne snegler som allerede har kommet inn i dyrkingskarene dine. Sørg for at dyrkingskaret er rent og tørt før du fester teipen, slik at den kan feste seg best mulig, og også holder seg på plass så lenge som mulig. Enkelte materialer, som betong, kan det dessverre fortsatt være vanskelig å feste teipen på.

Fjern den beskyttende papirstrimmelen fra teipen og fest den deretter der du vil ha den. Vær nøye med at du ikke etterlater noen åpninger. Pass på at teipen omslutter hele dyrkingskaret. Fjern eventuelle blader og greiner som krysser teipbarrieren, slik at sneglene ikke kan komme forbi via disse. Når teipen begynner å falle av etter noen sesonger, kan du lime eller stifte den på plass igjen. For at teipen skal vare så lenge som mulig, er det lurt å tørke den av fra tid til annen.