Redecker™
Duftblock Rødseder 5-pack

Langtidsbeskyttelse ved for eksempel oppbevaring av klær

99 kr

På lager

Redecker™ Duftblock Rodseder 5-pack
Redecker™
Duftblock Rødseder 5-pack

99 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Langtidsbeskyttelse ved for eksempel klesoppbevaring.
  • Av 100 % rødsedertre Juniperus virginiana.
  • Dufter godt i baderom eller klesskap. 

Ofta köpta tillsammans

Redecker™ Duftblock Rodseder 5-pack + Redecker™ Duftposer rodseder 5-pakning + Nordic Red-Cedar Rodsederolje Spray 30 ml + Mottlock® Mollfelle
Pris för alla: 586 kr

Du liker kanskje også…

Populær
Beskrivelse

Naturlige duftblokker av rødseder som gir en behagelig og tiltalende duft, samtidig som de holder møll og andre skadedyr borte. Plasser duftblokkene i klesskapet, skuffer, matskapet og i andre rom for å spre den naturlige duften.

Slik fungerer duftblokkene:

Duftblokkene kommer i pakker på 5. De er laget av amerikansk rødseder som dufter herlig. Duften fra rødseder er veldig velduftende for mennesker og kan derfor brukes på forskjellige steder i huset ditt for å skape et behagelig miljø som dufter godt. Med disse duftblokkene kan du enkelt spre god duft og friske opp for eksempel klesskapet eller klesskuffene.

Av 100 % rødsedertre Juniperus virginiana. Rødsedertre er et rent naturprodukt som lar deg duftsette hjemmet ditt på en helt naturlig og giftfri måte.

Duftblokken kan dessuten brukes mange ganger, og du kan bruke den i mange år. Dette gir deg et holdbart produkt som tar hensyn til miljøet.

Slik gjør du det:

Plasser duftblokkene i de ulike rommene der du ønsker å spre duften, som i kleesskapet, skuffen eller matskapet. Disse duftblokkene er også perfekte å bruke i for eksempel en boks eller vakuumpose hvor du oppbevarer klær for sesongen. 1–3 blokker er fint i et klesskap, mens 1–2 blokker passer fint i en skuff.

Sørg for å ikke plassere kulene direkte mot lyse tekstiler uten å beskytte dem med papir. Den naturlige rødsederoljen kan lage flekker.