Nelson Garden™
Anti MyrA Maurlokkeboks, 2-pakning

109 kr

På lager

Nelson Garden™ Anti MyrA Maurlokkeboks, 2-pakning
Nelson Garden™
Anti MyrA Maurlokkeboks, 2-pakning

109 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Maurlokkeboks for effektiv bekjempelse av maur innendørs og utendørs i tilknytning til bygninger. Boksen inneholder en langtidsvirkende gel som maurene tar med seg tilbake til tuen. Maurtuen bekjempes innenfra og er borte i løpet av én til tre uker.
  • Effektiv og enkel å bruke. Åpne boksen og sett den ved inngangen av maurtuen eller på gangveien til maurene.

Beskrivelse

Slik fungerer Anti MyrA Maurlokkeboks

Anti MyrA Maurlokkeboks er enkel å bruke og sikrer effektiv bekjempelse av maur. Boksen inneholder et lokkemiddel i form av en gel med det virksomme stoffet acetamiprid. Når boksen er åpnet og satt på plass, lokkes maurene av gelen. Maurene spiser av gelen, får den på seg og tar den med seg tilbake til tuen. Tuen bekjempes på den måten innenfra, og i løpet av én til tre uker etter at boksen er satt ut, har hele tuen forsvunnet.

Slik bruker du Anti MyrA Maurlokkeboks

Sett maurlokkeboksen enten ved inngangen til tuen eller der maurene har sine naturlige gangveier. Ikke bruk Anti MyrA Maurlokkeboks i staller eller fjøs. Husk at man kan få problemer med maur allerede tidlig om våren. Ha derfor maurlokkeboksen tilgjengelig hjemme, slik at du er klar til å begynne å bekjempe maurene med en gang de første dukker opp.