Agrisense™
Veggedyrfelle

109 kr

Kun 13 på lager

Agrisense™ Veggedyrfelle
Agrisense™
Veggedyrfelle

109 kr

5% rabatt ved kjøp av 2
10% rabatt ved kjøp av 3~

  • Veggedyrfellen hjelper deg med å oppdage tilstedeværelsen av veggedyr på et tidlig stadium, noe som gjør det lettere å bli kvitt dem.
  • Fellen er giftfri og slitesterk med en fuktbestandig innkapsling av åtet.
  • Perfekt å ha med seg på turen for å unngå å ta med seg veggedyr hjem.

Ofta köpta tillsammans

Agrisense™ Veggedyrfelle +
Pris för båda: 238 kr

Du liker kanskje også…

-8%
-16%
Verdipakke
Beskrivelse

Slik fungerer veggedyrfellen Agrisense

Veggedyr er veldig flinke til å gjemme seg, så de kan være vanskelige å få øye på. Det første tegnet er vanligvis at du våkner med et kløende utslett på kroppen.

Agriense veggedyrfelle brukes for å få en rask indikasjon på tilstedeværelsen av veggedyr. Fellen inneholder et limark og en kapsel med feromoner. Kapselen avgir feromonet jevnt over tid, noe som tiltrekker veggedyrene til fellen, som deretter setter seg fast på limarket.

Fellen plasseres på steder der veggedyr beveger seg, for eksempel ved sengebeina. Siden veggedyr verken kan fly eller hoppe, må de passere fellen på vei opp til sengen din. Da blir de fanget i fellen.

Holdbarheten til feromonet er ca. 1 år ved romtemperatur, og litt lenger ved oppbevaring i kjøleskap. Når feromonbeholderen er fjernet, har den en varighet på 2–4 uker.

Merk at fellen ikke er ment å brukes til å bekjempe veggedyr, men kun for å oppdage tilstedeværelsen av veggedyr. Hvis det oppdages veggedyr, er profesjonell sanering nødvendig.

Hvordan bruke veggedyrfellen Agrisense

Start med å åpne fellen og fjerne beskyttelsespapiret. Plasser åtet i midten av fellen og monter deretter fellen i henhold til bruksanvisningen. Feromonbeholderen skal ikke åpnes. Deretter er fellen klar til bruk.

Legg for eksempel fellen under madrassen i sengen, på en sofa eller i kofferten når du er på reise. Bruk helst flere feller i samme rom for å indikere tilstedeværelsen av veggedyr så raskt som mulig.

Tips! Sørg for at du alltid har en felle med deg når du reiser, slik at du kan bruke den på hotellrommet. Hvis du oppdager veggedyr ved hjelp av fellen, bør du sørge for å bytte overnattingssted umiddelbart for å minimere risikoen for at du får med deg veggedyrene hjem.